27 Temmuz, Cumartesi, 2024

Catizen Airdrobuna Nasıl Katılınır? Ne Zaman Listelenecek?

Catizen Coin nedir? Catizen Coin Airdrobuna Nasıl Katılınır? Catizen Coin Ne Zaman ve nerede listelenecek? Tüm detayları konumuzun devamında bulabilirsiniz.

Dikkatini Çekebilir

Çağrı Atabay
Çağrı Atabay
Gazetecilik mezunu olup, kısa ve öz haberin adresi olan Bihaberimvar.com projesinin sahibi.

Catizen Coin listelenmeye hazırlanıyorken, henüz listelenmeden önce milyonlarca coin dağıtımına başladı. Catizen Airdrobuna katılıp coin kazımı yapan herkes bu pastadan payını almaya başlarken çok kişi de bu pastadaki paya nasıl erişeceğini ve nasıl bu airdroba katılacağını bilmiyor. Bizde burada sizlere yardımcı olabilmek adına Catizen Airdrop’a nasıl katılacağınıza dair detayları paylaştık.

Airdrop Nedir?

Kripto dünyasında “airdrop” yeni kripto projelerinin, topluluklarına bedava token dağıtarak dikkat çekmek ve projeyi tanıtmak amacıyla yaptığı bir etkinliktir. Bu, hem projenin bilinirliğini artırır hem de potansiyel kullanıcıları projeye çeker.

Catizen Nedir?

Catizen, merkeziyetsiz finans (DeFi) ve NFT (Non-Fungible Token) alanlarında yenilikçi çözümler sunmayı amaçlayan bir projedir. Catizen, kullanıcılarına eşsiz tokenlar ve finansal araçlar sunarak kripto dünyasında kendine sağlam bir yer edinmeyi hedeflemektedir.

Catizen Airdrobuna Nasıl Katılınır? Nasıl Oynanır?

Catizen’in Airdrobuna katılıp, Coin listelenmeden önce sizde size düşen payı almak istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilir ve hemen coinlerinizi kazanmaya başlayabilirsiniz. Oldukça kolay ve eğlenceli bir Airdrop olan Catizen Airdrop ile kedileri eşleştirecek ve eşleştirerek seviye atlacaksınız. Aynı seviyedeki kedileri

  1. Öncelikle bir telegram hesabınız olması gerekiyor. Telegram’ı Google Play veya AppStore üzerinden indirebilirsiniz.
  2. Telefonunuza Telegram’ı indirdikten sonra ise aşağıdaki linke tıklayarak Catizen’in telegram kanalına tamamen ücretsiz bir şekilde abone olun.
  3. Abone olduktan sonra ise mesaj penceresine girip “Play” butonuna tıklayarak oyuna başlayabilir ve oynadıkça coin kazanabilirsiniz.
  4. Katılım Linki: https://t.me/catizenbot/gameapp?startapp=r_2761_7195468

Catizen Coin Ne Zaman Listelenecek?

Catizen Coin, şuan Airdrop aracılığıyla milyonlarca coin dağıtıyor, ancak bu coin henüz hiçbir borsada listelenmediği için paranızı çekemiyorsunuz. Airdropta milyonlarca coin kasanlar ise sabırsızlıkla coinin listelenme haberini bekliyor. Ancak şuan için henüz net bir tarih bulunmamakta. X’ye paylaşılan duyurulardan da tahmini bir süre belirlenemediği için ne zaman listeleneceğine dair bir varsayımda da bulunamıyoruz. Ancak yakın bir zamanda listeleneceği tahmin ediliyor. Listelenme ile ilgili bir duyuru paylaşıldığında bu konu üzerinden sizleri bilgilendireceğiz, şimdilik takipte kalın.

TapSwap Airdrobuna Nasıl Katılınır? Ne Zaman Listelenecek?

YesCoin Airdrobuna Nasıl Katılınır? Ne Zaman Listelenecek?

Dotcoin Airdrobuna Nasıl Katılınır? Ne Zaman Listelenecek?

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Yayınlananlar