En Uygun Taşıt Kredisi Veren Bankalar

Öneri İçerikler

En uygun taşıt kredisi veren bankalar hangileri? Taşıt Kredisi için en düşük faiz oranlarına sahip bankalar.. Hangi bankadan en düşük faiz ile kredi çekebilirim? gibi soruların cevaplarını çok fazla site gezmeden tek bir yerde bulabilmeniz için hazırladık. Bakalım hangi bankanın faiz oranı daha cazip…

Günümüzde araç sahibi olmayan sayısı oldukça az. Artık araç sahibi olmak büyük bir gereksinim haline geldi. Ayaklarımızı yerden kesen araçları almak içinse tonlarca paralar ödeyebiliyoruz. Tabi herkesin elinde nakit para olmadığından dolayı bu seferde kredi çekmek zorunda kalıyoruz. Bankalar ise araç alacaklar için taşıt kredileri sunuyor. Bankaların sunduğu taşıt kredisi ile 0 veya ikinci el araçlarımızı en çok 48 aya varan vade ile bankalara aylık bazda ödüyoruz. Böylece hem araç almak için nakit ihtiyacımızı karşılamış oluyor, hemde taşıt kredisi ile daha cazip faiz oranları ile kredimizi çekmiş bulunuyoruz.

Bankalar taşıt kredisi çekmemiz için bize bazı şartlar koyuyor ve bunun yanında bazı gerekli evraklar istiyor. Bu şartlar ve istenilen evraklara Taşıt Kredisi Almak için Gerekli Şart ve Evraklar bağlantısına tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bankalar bizlere kredi vermek için kredi notumuza bakıyorlar. Kredi notumuzun puanına göre kredi çekebiliyor yada çekemiyoruz. Eğer kredi notumuz iyi derecedeyse kolayca taşıt kredimizi çekebiliriz. Tabi kredi çekmeden önce faiz oranlarını da bilmek gerek. Çünkü her banka için faiz oranı farklılaşabiliyor. Fazla faiz oranlarına takılmamanız için sizlere hangi banka taşıt kredisi için ne kadar faiz oranı alıyor, hepsini derleyip en uygun olandan en yüksek olana göre sizler için sıraladık. Bakalım en uygun veren bankalar hangileri..

Taşıt Kredisi için Bankaların Faiz Oranları

Ziraat Bankası : 1.87

İş Bankası : 1.99

DenizBank : 2.16

Halk Bankası : 2.30

VakıfBank : 2.45

ŞekerBank : 2.49

FibaBanka : 2.49

Burgan Bank : 2.53

Yapı Kredi : 2.55 – 2.75

Garanti Bankası : 2.59

TEB Bankası : 2.65

ING Bank : 2.69

QNB Finans Bank : 2.69

AkBank : 2.70

HSBC : 3

OdeaBank : 3.3

Bankaların 2018 yılına ait güncel faiz oranları bu şekilde. Bu oranlar zamanla değişiklik gösterebilir. Eğer değişiklik olursa biz mümkün oldukça güncellemeye çalışacağız. Sitemizi takip ederek güncel kredi faiz oranlarına ve sizler için günlük paylaştığımız diğer faydalı içeriklerimize ulaşabilirsiniz. Bir sonraki yazımızda görüşmek dileğiyle…

- Advertisement -spot_img

İlgili İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisement -spot_img

En Yeni İçerikler