Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar (İnternetten Hızlı Başvuru)

Öneri İçerikler

Her hangi bir yerden resmi veya gayri resmi bir geliri olmayanlar için bazı bankalar tolerans göstererek Gelir Belgesiz kredi hizmeti sunuyor. Bu durum geliri olmayan ve paraya ihtiyacı olanlar için oldukça büyük bir fırsat. Acil nakte sıkışmış olanlara hızır gibi yetişen bu bankalar nakit ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamakta. Diğer kredilere göre de oldukça hızlı çıkan bu krediler, kefil, maaş bordrosu ve vergi levhası gibi belgeler istememekte. Başta da belirttiğimiz gibi oldukça hızlı çıkan bu kredilere sms ile de başvurunuzu kolayca yapabiliyorsunuz.

Günümüzde krediye ihtiyaç oldukça artmakta. Kredi çekmeden bir şey almak çoğu insan için zor bir durum. Bankaların çoğu kendilerini garantiye almak için genelde maaş bordrosu veya bir gelir belgesi istemekte. Lakin size detaylı bir şekilde gelir bordrosuz kredi veren bankaları ve sms ile nasıl başvuru yapabileceğinizi bu yazımızda anlatacağız.

Gelir Belgesi İstemeden Kredi Veren Bankalar

Yukarıda ki tabloda ki gibi bu bankalar belge istemeden sizlere belli bir faiz oranları ile kredi vermektedir. Bu faiz oranları küçük değişiklikler gösterebilir. Yalnız kredi alacağım diye tüm bankalara başvuruda bulunmamanız gerekiyor. Bu durum sizin kredi notunuzu düşürdüğü için kredi çıkma olanağınızı büyük oranda düşürmüş olabiliyorsunuz.

İnternet veya Sms Üzerinden Kredi Başvurusu

Günümüz teknolojisi ile artık bankacılık işlemleri oldukça kolaylaştı. O kadar kolaylaştı ki fatura ödemelerini bile evden kolayca yapabiliyoruz. Bu kolaylık kredi başvurularına kadar yansıdı. Artık belli bir miktardaki krediler için internet-mobil bankacılığından veya sms üzerinden başvuru yapabiliyoruz. Yazımızın devamında da sizlere gelir belgesi istemeyen bankalara internet ve sms üzerinden nasıl kredi başvurusu yapabilirsiniz detaylandıracağız…

Akbank İnternet veya Sms Üzerinden Belgesiz Kredi Başvurusu

Akbank 30.000 TL ye kadar belgesiz, kefilsiz ve imzasız olarak saniyeler içerisinde kredi hizmetini hem internet üzerinden hemde sms üzerinden sizlere sunuyor. İnternet üzerinden formu doldurarak veya sms üzerinden gerekli bilgileri girip, göndererek hızlı bir şekilde kredi başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. İşte detaylar…

Detaylı Bilgi ve başvuru bağlantıları için : https://www.akbank.com/tr-tr/urunler/Sayfalar/Subeye-Gitmeden-Kredi.aspx

ING Bank İnternet Üzerinden Belgesiz MINI Kredi Başvurusu

ING Bank hiç bir belge istemeden 5.000 TL kredi ihtiyacınızı karşılıyor. %2.99 Faiz oranı ile 36 Ay’a kadar vade imkanı sunuyor. Oldukça kolay bir şekilde kredi başvuru ekranına sahip olan ING Bank ile sizlere verilen formu doldurarak hızlı bir şekilde kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Kredi Başvuru Bağlantısı : https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/krediler/diger-ihtiyac-kredileri/mini-kredi

Enpara.com ile İnternetten Belgesiz İhtiyaç Kredisi

Enpara.com sizlere oldukça güzel fırsatlar sunuyor. En az 1.000 TL ve en fazla 50.000 TL’ye kadar kredi imkanı sunan Enpara.com sizden hiçbir dosya masrafı veya komisyon ücreti de almıyor. 36 Ay’a kadar vade imkanı sunan Enpara.com sizlere avantajlı faiz oranları ile internet üzerinden hızlı bir şekilde kredi imkanı sunuyor. Eğer enpara.com hesabınız mevcutsa kredi başvurunuz en geç 8 saate kadar değerlendiriliyor. Enpara.com müşterisi değilseniz de evinize kadar hesap açmak için sizi ziyaret ediyorlar.

Avantajlı faiz oranlarını belirtmiştik. Eğer kredinizi vadenizden önce kapatır, taksitlerini erken öder yada toplu bir şekilde bir ara ödeme yaparsanız Enpara.com sizlere faiz indirimi sunabiliyor.

Detaylı bilgi ve başvuru için : https://www.qnbfinansbank.enpara.com/urunler/ihtiyac-kredisi/

Cebteteb İnternetten Belgesiz Kredi Başvurusu

Cebteteb insanı bunaltmadan kredi başvuru imkanı sunuyor. İnternet sitelerinde gerekli formu kısa bir sürede doldurarak hızlı bir şekilde başvuruda bulunabilirsiniz. Henüz Cebteteb veya TEB müşterisi değilseniz, kredi başvurusu yapabilir ve başvurunuz onaylandıktan sonra müşteri hizmetleri sizleri arar ve belirleyeceğiniz gün ve yerde banka temsilcileri ile buluşarak hesap açabilir ve kredi işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

Eğer Cebteteb veya TEB müşterisiyseniz sadece formu doldurmanız kafi oluyor. Başvuru yaptıktan 3 dakika sonra kredi onayı hakkında sizleri bilgilendiriyorlar.

Detaylar ve Kredi Başvurusu için : https://www.cepteteb.com.tr/cepteteb-ihtiyac-kredisi

N Kolay Kredi ile İnternet Üzeri Belgesiz Kredi Başvurusu

N Kolay Kredi, 18 yaşını geçmiş tüm bireyler için kredi imkanı sunmakta. İhtiyaç kredisini şubeye gitmeden yine internet üzerinden formu doldurarak ister N Kolay Kredi müşterisi olun, ister olmayın, kısa bir süre içerisinde kredi başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Sizlere oldukça kolaylıklar sunan N Kolay Kredi’de Passolig Banka Kart’ınız yoksa adresinize kadar banka kartınızı kredinizi kullanmanız için gönderiyor. En az 3, en fazla 36 Ay’a kadar vade imkanı sunan N Kolay Kredi, sizlere minimum 2.000 TL, Maximum ise 30.000 TL’ye kadar kredi çekmeniz için fırsat tanıyor.

Detaylar ve Kredi Başvurusu için : https://www.nkolaykredi.com.tr/#parani-nasil-alacaksin


Sizlere belgesiz olarak İnternet üzerinden kredi başvurusu yapabileceğiniz tüm bankaları listeledik. Listelediğimiz bankalar ile belgesiz ve kefilsiz bir şekilde kolay şartlar ile kredinizi çekebilirsiniz. Kredi çekmeyi düşündüğünüz bankanın alttaki bağlantısına tıklayarak bir kaç adımda kredi başvurunuzu tamamlayabilir ve kısa bir süre içerisinde ise sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Ayrıca aklınıza takılanları sormak için ise aşağıdan yorum yapabilirsiniz.

- Advertisement -spot_img

İlgili İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisement -spot_img

En Yeni İçerikler