İzlenmesi Gereken En İyi 10 Film

Öneri İçerikler

1.Ben Efsaneyim

Başrolünü Will Smith’in oynadığı film ismi gibi efsane bir film. Tüm dünyada yayılan salgından tek kurtulan olmayı başaran Will Smith köpeği ile birlikte hayatta kalma ve salgının ilacını bulma savaşı verir.

ben efsaneyim

2.Fight Clup

1999 yılı yapımı olan Fight Clup yani Dövüş Kulübü’nü hala izlemediyseni ölmeden önce bu filmi kesinlikle izlemelisiniz. Sonunda sizleri büyük bir sürpriz bekliyor.

dövüş kulubü

3.Sherlock Holmes

Polisiye edebiyatının ilk önemli kahramanlarından biri olan Sherlock Holmes’un beyin patlatıcı zekası sizi şaşırtacaktır.

sherlock-holmes

4.Yeşil Yol

Efsanelerin efsanesi bir film olan Oscar ödüllü Yeşil Yol filmi Hapishanedeki acıklı sonları dramatik bir şekilde seyircilere sunuyor.

yeşil yol

5.Esaretin Bedeli

Yine bir hapishane film olan Esaretin Bedeli gerek İMDB puanı olsun gerek gişe ve cd/dvd satışlarından ne kadar başarılı olduğunu bizlere kanıtlıyor.

esaretin bedeli

6.Son Kalan “Lone Survıvor”

Hikayesini daha önce yaşanmış bir olaydan alan olağanüstü bir savaş filminde ABD’nin Afganistan ile savaşını ele alıyor. Filmin yönetmeni ise olayı yaşamış 200 kişilik ordudan kurtulan tek kişi.

son kalan

7.Tetikçi

Başrolünü Mark Wahlberg’in oynadığı filmde eski bir tetikçi olan Mark’a devlet yeni bir görev verir fakat bu aslında bir tuzaktır.

tetikci

8.Adalet

2014 yapımı efsane filmlerinden biri olan olan Adalet filminde Robert McCall Rus mafyasının eline düşmüş olan küçük bir kızı kurtarmak için kendi kendini emekli ettiği mesleğine geri dönmek zorunda kalır.

9.Panzehir

Listemizdeki tek yerli film olan Panzehir 2014 yapımı aksiyon, aşk ve polisiye içeriklidir. Türk sinemasının level atladığını gösteren yapıtlardan bir tanesi olmayı başaran film kesinlikle izlenmeli.

panzehir

10.Taken 1,2 ve 3

Yine ölmeden önce izlenmesi gereken efsane serilerden bir tanesi olan Taken Serisi oldukça başarılıdır. Aksiyon sevenlerin kesinlikle izlemesi gereken bir film. Serinin 2. filmi İstanbul’da geçmektedir.

TAKEN 2

- Advertisement -spot_img

İlgili İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisement -spot_img

En Yeni İçerikler