Kredi Notu Sorgulama ve Öğrenme

Öneri İçerikler

Kredi Notunu Nasıl Öğrenebilirim? Ücretsiz Kredi Sorgulama gibi sorularınızın cevaplarını bu konu altında sizlere cevapladık. Kredi notunuzu nasıl ücretsiz ve ücretli bir şekilde en güvenilir yollar ile öğrenebilirsiniz tüm detayı ile sizlere açıkladık.

Kredi Notu, bankaların müşterilerine kredi vermek için güvenirliğini anlamak için kullandıkları bir sistemdir. Bizler kredi kartı veya kredi çekmek için bankalara gittiğimiz de bankalar kredi notumuza göre bizleri değerlendirip kredi veya kredi kartı vermekteler. Kredi çekebilmek için kredi notumuzun iyi derecede olması gerekiyor. Az riskli gruba girdiğiniz taktirde büyük ihtimal ile kredi çekebilirsiniz ancak kefil istenir. Kredi notunuzun düşük olması sizin kredi kartı veya kredi borçlarınızı düzenli ödemenize göre ve maaş durumunuza göre belirlenmekte. Kara listeye girmemiş ve kredi sicili temiz olanların genelde kredi notları iyi durumdadır. Sizler için kredi puanlarına göre kimler kredi çekebilir kimler çekemez grafik paylaştık. Hemen alttaki grafikten de kredi çekebilmek için kaç puan olması gerektiğini ve ne kadar risk taşıyıp ne kadar güvenli olduğunuzu öğrenebilirsiniz.

Kredi Notu Risk Grupları
Kredi Notu Risk Grupları

Son zamanlarda kredi notu sorgulama oldukça arttı ve tüm not sorgulama araçları neredeyse ücretli bir şekilde kullanıma sunuldu. Neredeyse tüm kredi notu sorgulama ve öğrenme araçlarının ücretli olduğu için biz de sizlere ücretsiz olan seçenekleri bulup paylaştık. Aslında tek bir seçenek mevcut.

Ücretsiz Kredi Notumu Nasıl Öğrenebilirim ?

İnternette bir çok böyle reklam ve konu mevcut. Ücretsiz bir şekilde kredi notunuzu öğrenebileceğiniz yazmakta lakin ücretsiz olarak sadece bankalara gidip, kredi çekmek için başvuru yaparak kredinizi ücretsiz öğrenebilirsiniz. İnternette bulunan diğer yollar ile sadece başka insanlara kişisel bilgilerinizi teslim etmiş olursunuz. Bu yüzden bu tarz sitelere asla güvenmeyin ve kişisel bilgilerinizi yazmayın. En sağlıklı yol olan bankaya gidip kredi başvurusunda bulunarak kredi notunuzu o sıra ücretsiz bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Bankaya gitmeye üşenenler ise internetten belli bir ücret yatırarak güvenli bir şekilde öğrenebilir. Diğer yollar pek güvenli değildir. Bu yüzden de size kredi notunu diğer yollar ile nasıl öğrenebilirsiniz açıklıyorum.

Findex Kredi Notumu Nasıl Öğrenebilir veya Sorgulayabilirim?

Bunun için bir çok yol mevcut. 8-10 TL aralığında bir ücret ödeyerek hızlı bir şekilde bir yere gitmeden kredi notunuzu öğrenebilirsiniz.

1- Yöntem Sms ile Kredi Notu Öğrenme

Sms ile öğrenme en kolayları diyebiliriz. Tek işlemle Turkcell, Vodafone ve Turk Telekom operatörleri ile kolayca öğrenebilirsiniz. 9 TL gibi bir ücret almaktadır.

TCKN boşluk DOĞUM YILInızı yazıp 1122’ye göndererek kredi notunuzu öğrenebilirsiniz.

2- Yöntem İnternet veya Mobil Bankacılığı ile Kredi Notu Öğrenme

Kullandığınız bankanın internet veya mobil bankacılığına giriş yaparak 2 adımda kredi notunuzu 8,5 TL gibi bir ücret karşılığında öğrenebilirsiniz.

3- Yöntem ise Findeks.Com üzerinden 10,5 TL ile öğrenebilirsiniz.

- Advertisement -spot_img

İlgili İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisement -spot_img

En Yeni İçerikler