27 Temmuz, Cumartesi, 2024

TapSwap Airdrobuna Nasıl Katılınır? Ne Zaman Listelenecek?

TapSwap Airdrobuna Nasıl Katılınır? Ne Zaman Listelenecek? TapSwap airdropuna katılmak ve TapSwap Coin’in ne zaman listeleneceğini merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu makalede, TapSwap airdropuna nasıl katılabileceğinizi adım adım açıklayacak ve TapSwap Coin’in listelenme tarihleri hakkında bilgi vereceğiz.

Dikkatini Çekebilir

Çağrı Atabay
Çağrı Atabay
Gazetecilik mezunu olup, kısa ve öz haberin adresi olan Bihaberimvar.com projesinin sahibi.

Yeni coinler çıkmadan önce tanınırlılığını ve kullanıcı datasını arttırmak için airdroplarla kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde coin dağıtımı yaparlar. Belli başlı görevler sayesinde bu coinleri günlük 15-20 dakikanızı ayırarak kazanabilirsiniz. Bu projelerden biri de TapSwap. Sunduğu airdrop ile sizde ücretsiz bir şekilde hemen şimdi TapSwap coin kazanmaya başlayabilirsiniz.

TapSwap Airdrobuna Nasıl Katılınır?

Airdroplar sayesinde binlerce lira kazanan insanlar var. Üstelik hiçbir ücret ödemeden sadece günlük 10-15 dakikasını veya daha fazla vaktini ayırarak. TapSwap Airdrobuna nasıl katılacağını bilmeyenler ve kazanmak isteyenler için hemen aşağıdaki maddeleri uygulayarak kolayca airdroba katılarak sizde kazanmaya başlayabilirsiniz.

  • İlk olarak telefonunuza (Android/iOS) Telegram uygulamasını indirmeniz ve bir telegram hesabı oluşturmanız gerekiyor.
  • Daha sonra ise hemen alttaki linke tıklayarak TapSwap’ın telegram kanalına katılabilirsiniz.
  • TapSwap’ın telegram kanalına katıldıktan hemen sonra sol altta “Play” butonu var, ona tıklayarak oyunu oynayarak coin kazmaya başlayabilirsiniz.
  • Ayrıca oyun size sosyal medya hesaplarınız üzerinden birkaç görev veriyor, onları da yaparak çok daha fazla coin kazanabilirsiniz.
  • Katılım linki: TIKLA

TapSwap Airdop Ne Zaman Listelenecek?

TapSwap üzerinden kazandığımız tüm coinleri gerçek bir paraya çevirmek için öncelikle cüzdanımızı hesabımıza bağlamalıyız ve ardından bir borsa üzerinden bu coinin listelenmesini beklememiz gerekiyor. Bir borsada listelenmeye başladığında ise hemen paramızı USDT’ye çevirerek paramızı hesabımıza çekebiliriz.

TapSwap‘ın şuan da ne zaman listeleneceği belli değil. Ancak belli olur olmaz sizlere burada hangi borsa üzerinden ne zaman listeleneceğine dair güncellemeyi paylaşacağız.

Listelenmeyi Bekleyen Diğer Airdroplar

Dotcoin Airdrobuna Nasıl Katılınır? Ne Zaman Listelenecek?

Catizen Airdrobuna Nasıl Katılınır? Ne Zaman Listelenecek?

YesCoin Airdrobuna Nasıl Katılınır? Ne Zaman Listelenecek?

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Yayınlananlar