27 Temmuz, Cumartesi, 2024

YesCoin Airdrobuna Nasıl Katılınır? Ne Zaman Listelenecek?

YesCoin Nedir? YesCoin Airdrobuna nasıl katılınır? Binance'da Ne Zaman Listelenecek? Yescoin airdrobuna katılım şartlarını öğrenin ve hemen coini kazmaya başlayın.

Dikkatini Çekebilir

Çağrı Atabay
Çağrı Atabay
Gazetecilik mezunu olup, kısa ve öz haberin adresi olan Bihaberimvar.com projesinin sahibi.

Yakın bir zamanda Binance‘da listelenmesi beklenilen ve listelenmeden önce bile birçok insan tarafından rağbet gören bir kripto para projesi olan YesCoin, binlerce dolar dağıtmaya hazırlanıyor. Bir Airdrop olarak çıkan YesCoin, sizde bu Airdrop’a katılıp günlük 15-20 dakikanızı ayırarak sizde bu pastadan payınıza düşeni alabilirsiniz.

YesCoin Airdrobuna Nasıl Katılınır?

Herhangi bir borsada yayınlanmadan önce sizde Airdroba katılıp bedava YesCoin kazanabilirsiniz. Yapmanız gerekenler de oldukça basit ve tamamen ücretsiz. Aşağıdaki adımları takip ederek, bu airdroba katılabilir ve hemen coinlerinizi kazanmak için adım atabilirsiniz.

  1. Öncelikle bir Telegram hesabı oluşturmanız gerekiyor.
  2. Telegram hesabınızı oluşturduktan sonra ise aşağıdaki linke tıklayıp, YesCoin telegram kanalına katılabilir ve daha sonra “Play” butonuna tıklayarak coin kazımına başlayabilirsiniz.
  3. Katılım linki: https://t.me/theYescoin_bot/Yescoin?startapp=orALW4

Katıldıktan sonra belli başlı sosyal medya görevlerini de yaparak daha çok coin elde edebilir ve böylece Binance’da listelendiğinde daha fazla para kazanabilirsiniz.

YesCoin Ne Zaman Listelenecek?

Telegram üzerinden coin kazımı yapan milyonlarca insan, her gün YesCoin‘in ne zaman listeleneceğini merak ediyor ve bu sorunun cevabını arıyor. X üzerinden yapılan paylaşımlar bunun yakın bir zamanda her an listelenebileceğini işaret etse de şuan için henüz net bir tarihi bulunmamakta. Ancak listelenme tarihi belirlendikten sonra sizleri bu konu altında bilgilendireceğiz.

Catizen Airdrobuna Nasıl Katılınır? Ne Zaman Listelenecek?

TapSwap Airdrobuna Nasıl Katılınır? Ne Zaman Listelenecek?

Dotcoin Airdrobuna Nasıl Katılınır? Ne Zaman Listelenecek?

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Yayınlananlar