Faizsiz Evlilik Kredisi Veren Bankalar 2018

Öneri İçerikler

Devlet Destekli Evlilik Kredisi Veren Bankalar, Evlilik Kredisi Veren Bankalar Hangileri? Hangi banka en düşük faizle evlilik kredisi veriyor? Gibi soruların cevaplarını sizler için bu konumuzda toparlayarak paylaşıyoruz. İşte faizsiz ve en düşük faiz ile kredi çekebileceğiniz bankalar…

Yılda binlerce kişi evleniyor. E haliyle de evlilik demek düğün demek, eşya demek, ev demek daha doğrusu para demek. Herkesin de maddi durumu çok iyi olmayabilir. Devlette size bu konuda yardımcı olmak için büyük bir adım atarak kredi imkanı sunuyor. Kamu bankalarından gerekli şartlar yerine getirildiğinde faizsiz olarak alabilirsiniz. Özel bankalardan ise düşük faiz oranları ile kredinizi çekebilirsiniz. Bu bankaları sizler için sıraladık. İlk olarak Faizsiz evlilik kredisi veren bankalara bakalım.

Faizsiz Devlet Destekli Evlilik Kredisi Veren Bankalar

Evlenecekler için oldukça büyük bir fırsat olan Devlet Destekli Evlilik Kredisi ile çiftler gereksinimlerinin bir bölümünü de dahi olsa bu parayla karşılayabiliyor. Kimimiz maddi konuda zor zamanlar yaşayabiliyor. Devlet ise hemen imdadınıza bu durumda yetişiyor. Tabi ki belli bir şartlar dahilinde. İlk olarak 18 ve 24 yaş aralığında olmanız gerekmekte. Eğer çiftler üniversite mezunu ise 26 yaşına kadar çıkabiliyor. Kesinlikle çiftlerin sicilinde ağır suç olmaması ve daha önce evlilik yapmamış olması gerekiyor. Tabi bir de evlilik kredisi için kredi komisyonunu evleneceklerine dair ikna etmesi gerekiyor. Bu şartları yerine getiren çiftler 2 yıl geri ödemesiz 10 bin TL evlilik kredisi alabilmekte. Bunun yanı sıra 24 ay vadeli ek kredi imkanı da yeni çiftlere sunulmakta.

Evlilik Kredisi Veren Bankalar : Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank

[su_highlight background=”#1e1f1c” color=”#ffffff”]Bu Konuya da Göz Atabilirsiniz![/su_highlight]

[su_posts template=”templates/teaser-loop.php” id=”935″ order=”desc”]

En Düşük Faiz ile Evlilik Kredisi Veren Bankalar

Kamu bankaları faizsiz kredi sağlarken özel bankalarda düşük faiz oranları ile kredi sağlamakta. Evlenecekler için yine oldukça uygun bir fırsat. Faizsiz krediden yararlanamayanlar özel bankaların kredilerinden yararlanarak nakit ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Evlilik kredisini sağlarken yine normal kredi çekerken ki şartlara göre kredi sağlamaktalar. Yani Kredi Notunuza bakarak kredi vermekteler. Kredi notu haricinde gelir belgeniz, maaş badronuz gibi evraklarde gerekli. Bankalar sizin kredini notunuza bakarak risk durumunuza göre kredi sağlarken kendilerini de koruma altına almaktalar.

Bu Bankalar ise : 

İş Bankası

Garanti Bankası

Türkiye Finans Bankası

Teb Bankası

Finans Bank

İNG Bank

ve diğer özel bankalardan da ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz.

- Advertisement -spot_img

İlgili İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisement -spot_img

En Yeni İçerikler