Faturalı Hattın Üzerine Nasıl Kredi Çekilir?

Öneri İçerikler

Faturalı Hatla Kredi Çekme, Faturalı Hat ile Kredi Nasıl Alınır? Faturalı Hattın Üzerinden Kredi Nasıl Çekilir? Faturalı Hatlara Kredi gibi karşımıza çok reklam çıkmakta. Bu reklamlar ile sizler üzerinden oldukça kolay bir şekilde para kazanılmakta. Paranızı boş yere heba etmemeniz için sizler için bu konuya büyük bir açıklık getiriyoruz ve böylece daha mantıklı bir şekilde hareket ederek paranızı boş yere heba etmemiş olacaksınız.

Kredi Notu yetmeyen, kara listede olanlar, kredi çekemeyen ve acil nakte sıkışmış insanlar bu tür reklamlara görerek bankaların veya operatörlerin kendilerine para verdiğini sanıyor. Bin ila 5 Bin lira arasında kredi vaad eden insanlar bunun yasal ve güvenilir olduklarına insanları inandırarak bu işlemi yüksek bir kar marjıyla yapmakta. Asılında ne bankalar ne de operatörler size faturalı hat üzerinden asla kredi sağlamamaktadır. Peki bu işlem nasıl yapılıyor ve hattınızın üzerine size parayı nasıl veriyorlar diye aklınızda bir soru oluştuğunun farkındayım. Hemen cevaplıyorum.

Faturalı Hatlara Kredi Çekme İşlemi Nasıl Yapılıyor?

Acil paraya ihtiyacı olan insanlar bu kişilere çeşitli yollarla ulaşarak faturalı hatlarının üzerine kredi çekildiğini sanmaktalar. Lakin böyle bir olayın olması mümkün değil. Yaptıkları işlem faturalı hattınızın üzerine Bin veya 5 Bin lira civarında telefon alarak onu size örneğin 5000 TL den satıyor ve geri sizden 4500TL den satın alıyor ve böylece size nakit para vermiş oluyorlar lakin bu işlem sırasında sizde zarar etmiş oluyorsunuz.

Bu işlemi siz kendiniz aracı olmadan da kolayca yapabilirsiniz. Kendiniz yaparak 200-300 TL gibi bi zarar edersiniz lakin aracılara para kazandırmamış ve dolandırılmamış olursunuz. Bu yöntemi kendim nasıl yaparım? Diye sesler duyuyorum.

Faturalı Hat ile Kredi Nasıl Alınır?
Faturalı Hat ile Kredi Alma

Faturalı Hattımdan Krediyi Aracı Olmadan Nasıl Çekerim?

Her hangi bir Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom bayisine giderek kolayca tarifenize ek olarak telefon alabilirsiniz. Hattınıza çıkan puan ile en yüksek miktardaki telefonu 24 ay veya 36 aya bölerek alabilir ve aldığınız telefonun paketini açmadan Letgo, Hepsiburada, Gittigidiyor gibi sitelerde aldığınız fiyattan biraz daha düşük miktarda satarak parayı nakte çevirebilirsiniz.

Tarifeye Ek Cihaz Almanın Şartları Nedir?

Hattınızı belli bir süre kullanıp düzenli ödeme yaptıktan sonra hangi operatörü kullanıyorsanız oranın bayisine giderek puanınıza göre bir cihaz seçip tarifinize ek olarak cihazı alabiliyorsunuz. Bunun için gerekli başlıca şartlar ise;

  • En az 6 ay boyunca faturalı hat kullanıcısı olmanız.
  • Faturalarınızı düzenli bir şekilde yatırıyor olmanız.
  • Son iki yıl içerisinde cihaz kampanyalarından her hangi bir ceza almamış olmanız.
  • Son olarak da cihazı alırken ki seçtiğiniz tarifeden çıkmamanız gerekmektedir.
  • Daha detaylı olarak da bayilerden bilgi alabilirsiniz.
- Advertisement -spot_img

İlgili İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisement -spot_img

En Yeni İçerikler