EFT ve Havale İşlemlerinde Ücret Almayan Bankalar

Öneri İçerikler

Havale ve Eft yaparken kullandığımız bankalar oldukça fazla işlem ücreti alabiliyor. Hele ki sürekli havale ve eft yapan biriyseniz bu işlem ücretleri oldukça sizleri yıpratabiliyor. Bazı bankalar 4-5 TL kestiği için sürekli Eft ve Havale yapan birine göre bu ücret fazla oluyor. Bu yüzden de sizlere Havale ve EFT ücreti almayan bankaları listeliyoruz. Bu işlem ücreti almayan bankalardan kolayca hesap açarak artık hiçbir ücret ödemeden işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve zarardan kurtulabilirsiniz. 5 TL bile gönderirken bile 5 TL ücret kesen bankalarla artık çalışmaya gerek duymayacaksınız..

Havale ve Eft nin ne olduğunu, nasıl yapıldığını yada arasındaki farkı bilmeyenler için Havale ve Eft Nedir? Nasıl Yapılır ve Arasındaki Fark Nedir? başlıklı konu linkimize tıklayarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Havale ve Eft İşlem Ücreti Almayan Bankalar

1 – Enpara

2 – Kuveyt Türk Katılım Bankası

3- CEPTETEB

4- NUVO

5 – Albaraka Türk

6 – GarantiOne

7 – FibaBanka

8 – Ziraat Katılım Bankası

Sizin için listelediğimiz tüm bankalardan Havale ve EFT işlemlerinizi ücretsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Şunu da hatırlatmak gerekir ki belirttiğimiz tüm bankalar İnternet ve Mobil Bankacılığı işlemlerinde ücret almamaktadır.

- Advertisement -spot_img

İlgili İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisement -spot_img

En Yeni İçerikler