Gümüş Hesabı Nasıl Açılır? Gümüş Hesabı Olan Bankalar Listesi 2022

Öneri İçerikler

Gümüş Hesabı Nasıl Açılır? Gümüş Hesabı Bankalar Listesi – Gümüş Satan Bankalar 2022 En az Altın kadar değerli bir yatırım olan Gümüş de yatırımcılarına uzun vadede kazandırmaya devam ediyor. Ancak altın gibi gümüşü her bankadan alamıyoruz. Altını her bankadan kolayca alabilirken gümüşü her banka ne yazık ki satmıyor. Ancak bazı bankalar gümüş alabilmeniz için size kolaylık sunuyor ve gümüş hesabı açarak o bankalardan istediğiniz gramda gümüş satın alabiliyorsunuz. İşte gümüş alabileceğiniz bankaların listesi..

Gümüş Almak için Gümüş Hesabı Açabileceğiniz Bankalar

  • Ziraat Katılım: 1000/1000 saflıkta gümüş
  • Kuveyt Türk: 1000/1000 saflıkta gümüş
  • Vakıfbank: 1000/1000 saflıkta gümüş
  • Türkiye Finans: 999/1000 saflıkta gümüş
  • Albaraka Türk: 1000 saflıkta gümüş
  • Fibabanka: 99,9/100 saflıkta gümüş
  • Anadolubank: 999/1000 saflıkta gümüş
  • Akbank: 99,9/100 saflıkta gümüş
  • Odeabank: 999/1000 saflıkta gümüş
  • HSBC: 999/1000 saflıkta gümüş

Yukarıda yer alan 10 bankadan da dilediğiniz zaman şubeye giderek yada internet ve mobil şube üzerinden Gümüş hesabı açabilir ve bankanın güncel kur oranından dilediğiniz gr. ağırlığında satın alarak yatırımınızı yapabilirsiniz. Ayrıca bankalardan nasıl Gümüş hesabı açabileceğinizi de kısaca değindik, yazımızı okumaya devam ederek nasıl gümüş hesabı açacağınızı öğrenebilirsiniz.

Gümüş Satan Bankalar

Ziraat Katılım Bankası Gümüş Hesabı Nasıl Açılır?

İlk önce Ziraat bankasında banka hesabınız olması gerekiyor. Açtırdıktan sonra ise mobil veya internet şubesinden giriş yaparak, “Hesaplar” > “Hesap Bilgilerim” > “Özel Cari Hesap Açma” adımlarını takip ederek “Gümüş Hesabı için (XAG)” ı seçerek devam ediniz ve adımları onaylayarak hesabınızı açıp, istediğiniz miktarda bankanın güncel kurundan satın alabilirsiniz. Aşağıdaki linkten Ziraat Katılım bankasının güncel kuruna göz atabilirsiniz.

Ziraat Katılım güncel kur fiyatları için TIKLAYABİLİRSİNİZ

Kuveyt Türk Gümüş Hesabı Nasıl Açılır?

Eğer bir banka hesabınız varsa internet veya mobil şube aracılığıyla kolayca oturduğunuz yerde gümüş hesabınızı açabilirsiniz. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra “Hesaplar > Yeni Hesap Aç > Hesap Türü” adımlarını takip edin ve “Kıymetli Maden Türü > Gümüş” kısmına gelerek hesabınızı kolayca açabilir ve yine güncel kurdan dilediğiniz kadar satın alarak yatırımınızı yapabilirsiniz.

Kuveyt Türk güncel kur fiyatları için TIKLAYABİLİRSİNİZ

Vakıfbank Gümüş Hesabı Nasıl Açılır

Vakıfbank müşterileri de internet veya mobil şube aracılığıyla bi kaç tıkla yeni gümüş hesabı açabilirler. Gümüş hesabınızı açıp, yatırımlarınıza başlamak için izlemeniz gereken yol “Tüm İşlemler > Hesaplar > Hesap Aç” adımlarını takip ettikten sonra “Gümüş Hesabı Aç” sekmesine tıklayarak hesabınızı açabilir ve dilediğiniz miktarda satın alım yaparak anında satın alabilirsiniz.

Vakıfbank güncel kur fiyatları için TIKLAYABİLİRSİNİZ

Türkiye Finans Gümüş Hesabı Nasıl Açılır

Türkiye Finans banka hesabınız varsa yine diğer bankalar gibi internet veya mobil şube araçlarını kullanarak yeni bir gümüş hesabını bir kaç dakika içinde açabilirsiniz. İzlemeniz gereken yol ise giriş yaptıktan sonra “Hesap Aç > Cari Hesap” bölümüne geldikten sonra tekrar “Hesap Aç” diyerek döviz olarak Gümüşü seçerek yeni bir hesap oluşturabilirsiniz.

Türkiye Finans güncel kur fiyatları için TIKLAYABİLİRSİNİZ

Albaraka Türk Gümüş Hesabı Nasıl Açılır

Albaraka Türk müşterileri de yine internet veya mobil şube aracılığıyla gümüş hesaplarını açabilirler. Yapmanız gereken internet veya mobil şubeye girdikten sonra “Hesap İşlemleri > Cari Hesap Açma > Gümüş Hesabı Aç” adımlarını takip etmek olacaktır. Sonrasında hesabınızı oluşturup, ne kadarlık satın almak istediğinize karar verebilirsiniz.

Albaraka Türk güncel kur fiyatları için TIKLAYABİLİRSİNİZ

Fibabanka Gümüş Hesabı Nasıl Açılır

Fibabanka’da eğer bir banka hesabınız mevcutsa internet veya mobil şubesine giriş yaparak “Hesaplarım > Yeni Hesap Aç” sekmesinden yeni hesabınızı açabilir yada müşteri hizmetlerini arayarak da açtırabilirsiniz.

Fibabanka güncel kur fiyatları için TIKLAYABİLİRSİNİZ

Akbank Gümüş Hesabı Nasıl Açılır

Akbank müşterileri de yine kolayca internet veya mobil şubelerini kullanarak gümüş hesaplarını açabilirler. “Yeni Hesap Aç” sekmesinden gümüş hesabınızı kolayca oluşturabilirsiniz yada müşteri hizmetlerini arayarak da telefon üzerinden yeni bir hesap oluşturabilirsiniz.

HSBC Gümüş Hesabı Nasıl Açılır

HSBC bankasında eğer ki bir hesabınız mevcutsa internet veya mobil şube bilgilerinizle yeni bir gümüş hesabınızı birkaç adımda oluşturup yatırımlarınıza başlayabilirsiniz. Yada ” 0850 211 0 111 ” nolu telefon numarasını arayarak müşteri hizmetleri aracılığıyla da gümüş yatırımınız için hesabınızı oluşturabilirsiniz.

HSBC güncel kur fiyatları için TIKLAYABİLİRSİNİZ

Belirttiğimiz listedeki bankaların hepsinden birkaç adımla kolayca yeni bir gümüş hesabı oluşturabilirsiniz. İster mobil şube ister internet şube isterseniz de müşteri hizmetlerini arayarak hesabınızı açabilir ve istediğiniz zaman güncel kur fiyatlarından gümüşünüzü alabilirsiniz. Ancak bu gümüşler fiziki olarak sizlere teslim edilmemektedir. Sadece banka üzerinden sanal bir şekilde satın alımı gerçekleştirebilir istediğiniz zamanda anında satabilirsiniz.

- Advertisement -spot_img

İlgili İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisement -spot_img

En Yeni İçerikler