En Uygun Konut Kredisi Veren Bankalar

Öneri İçerikler

En uygun konut kredisini sağlayan banka hangisi? Konut Kredisi için en düşük faize sahip olan bankalar hangileri? En Ucuz Faizli Konut Kredisi veren bankalar? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için araştırdık ve sizlere en düşük miktarda faizli kredi çekmeniz için paylaşıyoruz.

Ev kredisi herkesin ihtiyacı çünkü çoğu insan kredi çekmeden borca girmeden ev alamıyor. Bu durumda da önemli olan hangi bankanın sizlere en uygun krediyi sağlamış olması. Son zamanlarda ev arayanlar yada ev alacaklar için en hesaplı konut kredisi veren bankaları sizlere paylaşıyoruz. Kredinizi çekmeden en uygun faiz oranlarına sahip olan bankaları öğrenerek en düşük miktarda borç ödeyin. İşte o bankalar…

Konut Kredisi için Bankaların Faiz Oranları

VakıfBank Faiz Oranı : 1,49 İş Bankası Faiz Oranı : 1,63 Ziraat Bankası Faiz Oranı : 1,67 Halk Bankası Faiz Oranı : 1,78 Fibabanka Faiz Oranı : 1,94 Yapı Kredi Bankası Faiz Oranı : 2,15 ING Bank Faiz Oranı : 2,17 Garanti Bankası Faiz Oranı : 2,20 Sizler için tüm bankaların faiz oranlarını listeledik. En uygundan pahalıya doğru sıraladığımız bu bankaların faiz oranlarına göre dilediğiniz bankadan kredi çekebilirsiniz. Not : Oranlar 2018 yılına aittir.
- Advertisement -spot_img

İlgili İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisement -spot_img

En Yeni İçerikler